Servas Danmark

Foreningen Servas Danmark varetager Servas’ interesser i Danmark ifølge vores vedtægter

Vedtægter, klik her

Servas Danmark er medlem af Servas International.

Bestyrelsen og andre frivillige (såkaldte Key People) vedligeholder værtslisten og administrerer de rejsende. Vi holder også den årlige generalforsamling og tager initiativ til aktiviteter som sommertræf o.l.
Aktiviteter, klik her Aktiviteter, klik her

Servas Danmark udgiver flere gange om året et Nyhedsbrev som alle værter, rejsende og andre interesserede kan abonnere på.
Nyhedsbrev, klik her


Alle kan deltage

Din egen aktivitet
Har du en ide til et Servas-arrangement? Det kan være alt fra foredrag, presentationer, indlæg i medier, en bod til bare en plakat man hænger op hvor det synes relevant. Du kan henvende dig til bestyrelsen. Vi har adgang til materiale (brochure, visitkort, plakat, logo m.m.) og masser af ideer fra tidligere arrangementer i forskellige lande. 

Internationale aktiviteter
For de fleste er Servas at rejse ud og møde folk, men der er mange andre typer aktiviteter. For eksempel fællesrejser og vandreture, længere kulturudvekslingsophold, Youth Exchange, fællesmiddage og sammenkomster, national/regionale konferencer og årsmøder. De arrangeres af Servasfolk i forskellige lande.

Hvis du gerne vil deltage i Servas-aktiviteter i Danmark, kan du holde dig orienteret her på hjemmesiden/på facebook-gruppen Servas Denmark.

Hvis du gerne vil deltage i Servas-aktiviteter i andre lande, kan du holde dig orienteret på facebook-gruppen Servas Denmark og de internationale grupper, Servas International (lukket gruppe) og Servas (offentlig gruppe) 


Servas og Databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Udkast under udarbejdelse 08. august 2018

Vilkår for brug (Terms of Use) på servas.org er gældende for dig som medlem af Servas Danmark. https://servas.org/en/terms-of-use.
Ud over at dine oplysninger fremgår af din profil i ServasOnline, afspejles samme oplysninger i en værtsliste i PDF-format som stilles til rådighed for andre Servaslande.
Når man vælger at bruge ServasOnline, samtykker man samtidig som beskrevet under User Consent i Terms of Use.
Servas Danmark håndterer desuden oplysninger fra dig i forbindelse med betaling og årlig eller periodisk medlemsadministration, men disse oplysninger opbevares kun midlertidigt.
Det er medlemmernes ansvar at sikre, at de har rettigheder til det indhold de indtaster og uploader i ServasOnline. Det er ikke tilladt at uploade, kopiere, videresende eller vise indhold man ikke selv har copyright til.