Servas Danmark

Foreningen Servas Danmark varetager Servas’ interesser i Danmark ifølge vores vedtægter

Vedtægter, klik her

Servas Danmark er medlem af Servas International.

Bestyrelsen og andre frivillige (såkaldte Key People) vedligeholder værtslisten og administrerer de rejsende. Vi holder også den årlige generalforsamling og tager initiativ til aktiviteter som sommertræf o.l.
Aktiviteter, klik her Aktiviteter, klik her

Servas Danmark udgiver flere gange om året et Nyhedsbrev som alle værter, rejsende og andre interesserede kan abonnere på.
Nyhedsbrev, klik her

Alle kan deltage

Din egen aktivitet
Har du en ide til et Servas-arrangement? Det kan være alt fra foredrag, presentationer, indlæg i medier, en bod til bare en plakat man hænger op hvor det synes relevant. Du kan henvende dig til bestyrelsen. Vi har adgang til materiale (brochure, visitkort, plakat, logo m.m.) og masser af ideer fra tidligere arrangementer i forskellige lande.

Internationale aktiviteter
For de fleste er Servas at rejse ud og møde folk, men der er mange andre typer aktiviteter. For eksempel fællesrejser og vandreture, længere kulturudvekslingsophold, Youth Exchange, fællesmiddage og sammenkomster, national/regionale konferencer og årsmøder. De arrangeres af Servasfolk i forskellige lande.

Hvis du gerne vil deltage i Servas-aktiviteter i Danmark, kan du holde dig orienteret her på hjemmesiden/på facebook-gruppen Servas Denmark.

Hvis du gerne vil deltage i Servas-aktiviteter i andre lande, kan du holde dig orienteret på facebook-gruppen Servas Denmark og de internationale grupper, Servas International (lukket gruppe) og Servas (offentlig gruppe)