Nyheder og info - se også nederst på siden
Servas Danmark Nyhedsbrev læs om ServasOnline og hvad du skal gøre
Sommertræf i Gunnas Gårdhave 20. august 2017, kl 14
Generalforsamling Servas Danmark 2017 referat
Servas Danmark på Facebook

Information for travellers in Denmark

Last updated 2017-12-30
Kan du ikke se menuen i venstre side: Klik herServasOnline Info klik her
Servas Danmark er i gang med at tage ServasOnline i brug. Information kommer i Nyhedsbrevet og direkte til værterne. Senere også til de rejsende.

Har du været ude og rejse og tænkt: "Bare jeg kunne besøge de lokale hjemme hos dem selv"?
Det kan du med Servas! Besøg de lokale og få nye venner over hele jorden.

Ifølge Servas' vedtægter er formålet: "to build world peace, good will, and understanding by providing personal contacts with people of other cultures and backgrounds, to share the hosts' lives and their concern on social and international problems, their interest in creative activity and mutual responsibility for their fellow man."

Servas-idéen blev udformet på Askov Højskole i 1949 af Bob Luitweiler, en amerikansk militærnægter, som håbede at nye krige kunne forhindres gennem international forståelse via græsrødderne.
Søg ham på youtube.com

Servas er en international bevægelse, der bygger på 14.000 Servasværter i mere end 130 lande på 6 kontinenter. Servas bygger i al sin enkelthed på at værterne byder rejsende indenfor i deres hjem for at øge forståelsen mellem mennesker. Servas er uafhængig af økonomiske, religiøse eller politiske interesser, og er baseret på frivilligt ulønnet arbejde.
Vi tror Servas kan gøre meget for at nedbryde fordomme. Servas kan give dig en meningsfuld rejse, mulighed for at lære et land og dets befolkning at kende indefra - og for at finde et hjem i det fremmede. Og somme tider venner for livet.


 
Nyheder Nyhedsbrev
Sommertræf i Gunnas Gårdhave, København

Servastræffet i Gunna Starcks gårdhave i indre København er i år flyttet til en søndag. Det bliver den 20. august kl. 14 - og alle med tilknytning, lyst til eller interesse for Servas er velkomne. Det gælder også, hvis I har servasgæster på dagen. Dem vil vi gerne møde.


Søndag 20. august kl. 14

Reglerne er de sædvanlige: Gunna laver te og kaffe. Gæsterne medbringer kager, frugt, småkager og lignende - og vi udveksler sladder, erfaringer og Servashistorier.
Tilmelding er ikke nødvendig. Adr. Rosengården 5, København K (tæt på Nørreport).

Se mere om aktiviteter her
Seneste Nyhedsbrev fra Servas Danmark
klik her


Bestil Nyhedsbrevet (pdf i email) på nyhedsbrev(at)servas.dk